De Vergulden Erpel is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid van een buurtcafetaria tot een cafetaria als begrip in de wijde omgeving.
Ons bedrijf is groen
Wij zullen er alles aan doen om onze producten van A tot Z onder controle te hebben. We streven daarom ook naar perfectie en willen daarbij dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Daarbij volgen onze teamleden ook een allergenen cursus en blijven ze op de hoogte van de HACCP ontwikkelingen. Daarnaast nodigen we de inspecteurs van Houwers Groep uit om ons onaangekondigd te bezoeken voor deze keuringen.
Wat wij goed doen
Bij de Vergulden Erpèl zijn we iedere dag aan het werk met de beste apparatuur en goed geïnformeerde en gemotiveerde teamleden. Ook werken wij met controlelijsten voor alle inkomende, uitgaande en zelfgemaakte producten.
Voedselveiligheid
Dit zijn de belangrijkste elementen waar er met voedsel gewerkt wordt. We willen tenslotte een bedrijf zijn dat alles tot in de puntjes geregeld heeft voor zowel onszelf als voor onze teamleden.
De Vergulden Erpel is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid van een buurtcafetaria tot een cafetaria als begrip in de wijde omgeving.
Ons bedrijf is groen
Wij zullen er alles aan doen om onze producten van A tot Z onder controle te hebben. We streven daarom ook naar perfectie en willen daarbij dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Daarbij volgen onze teamleden ook een allergenen cursus en blijven ze op de hoogte van de HACCP ontwikkelingen. Daarnaast nodigen we de inspecteurs van Houwers Groep uit om ons onaangekondigd te bezoeken voor deze keuringen.
Wat wij goed doen
Bij de Vergulden Erpèl zijn we iedere dag aan het werk met de beste apparatuur en goed geïnformeerde en gemotiveerde teamleden. Ook werken wij met controlelijsten voor alle inkomende, uitgaande en zelfgemaakte producten.
Voedselveiligheid
Dit zijn de belangrijkste elementen waar er met voedsel gewerkt wordt. We willen tenslotte een bedrijf zijn dat alles tot in de puntjes geregeld heeft voor zowel onszelf als voor onze teamleden.